Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Leggazdagabb Magyarok képes leírás - Milliomos.tlap.hu
részletek »

Leggazdagabb Magyarok - Milliomos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: milliomos.tlap.hu » Leggazdagabb Magyarok
Keresés
Találatok száma - 6 db
A leggazdagabb magyarnak 300 milliárdja van

A leggazdagabb magyarnak 300 milliárdja van

Nem történt változás a legvagyonosabb magyarok rangsorának élmezőnyében, derült ki a Napi Gazdaság 100 leggazdagabb című kiadványából. Továbbra is Demján Sándor, a TriGránit cég vezére a leggazdagabb Magyarországon, vagyona mostanra elérte a 300 milliárd forintot.

Az ország leggazdagabb embere orosz

Az ország leggazdagabb embere orosz

A Népszabadság gondozásában megjelent 150 leggazdagabb Magyarországon című kiadvány szerint az ország leggazdagabb embere az ÁÉB Bank orosz tulajdonosa 83 milliárd forintos vagyonnal. A leggazdagabb magyar Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, akinek a tavalyi 30-ról idén 60 milliárdra nőtt.

Demján Sándor

Demján Sándor

A leggazdagabb magyar 260 milliárd forintos vagyonnal Demján Sándor, a TriGránit társtulajdonosa, aki megelőzi a 140 milliárdra becsült Csányi Sándort, az OTP Bank elnök-vezérigazgatóját és a 90 milliárd forintra értékelt Várszegi Gábort, a Fotex tulajdonosát - derül ki a Napi Gazdaság 100 leggazdagabb magyar címmel szerdán megjelent kiadványából.

Demján, Csányi és Várszegi

Demján, Csányi és Várszegi

Nincs változás tavalyhoz képest az élen: 300 milliárd forintra becsült vagyonával Demján Sándor a leggazdagabb magyar, Csányi Sándor 160 milliárddal a második, utána pedig Várszegi Gábor következik 90 milliárd forinttal - derül ki a Napi Gazdaság 'A 100 leggazdagabb magyar' című idei kiadványából.

Kósa Erika

Kósa Erika

Az anyagilag gazdag emberek között elvétve akad nő - firtassuk ennek az okát? Tán a hozzászólásokban érdemes lenne. ;-) Most azonban nézzük, hogy mi a helyzet itthon. Ebben segítségünkre van a100leggazdagabb oldal, ahol abc-rendben találunk egy listát - ennek 2. oldalán azt látjuk, hogy a 14. leggazdagabb magyar Kósa Erika, azaz ő a leggazdagabb magyar nő.

Hirdetés
Soros lehetne a világ leggazdagabb embere?

Soros lehetne a világ leggazdagabb embere?

Ahogy frissítettem a második Alapozó előadásunk leírását, és néhány szót beleírtam Soros Györgyről, akiről egyébként röviden beszélünk is az előadás során, egy érdekes kérdés merült fel bennem. Miért van az, hogy minden idők egyik legdörzsöltebb spekulánsa, bár elképesztő vagyont halmozott fel, jócskán elmarad például Warren Buffett-től a leggazdagabb emberek listáján? Az egyik ok a viszonylag késői kezdés. Soros majdnem 40 évesen indította saját valóban spekulánsi karrierjét, amikor a vele egykorú Buffett már több mint 15 éve űzte az ipart. Így hiába ért el nagyjából hasonló hozamokat mint az Omahai Bölcs, "lemaradását" nem tudta behozni.

Tuti menü