Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Leggazdagabb Magyarok képes leírás - Milliomos.tlap.hu
részletek »

Leggazdagabb Magyarok - Milliomos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: milliomos.tlap.hu » Leggazdagabb Magyarok
Keresés
Találatok száma - 8 db
A leggazdagabb magyarnak 300 milliárdja van

A leggazdagabb magyarnak 300 milliárdja van

Nem történt változás a legvagyonosabb magyarok rangsorának élmezőnyében, derült ki a Napi Gazdaság 100 leggazdagabb című kiadványából. Továbbra is Demján Sándor, a TriGránit cég vezére a leggazdagabb Magyarországon, vagyona mostanra elérte a 300 milliárd forintot.

A leggazdagabb magyarok

A leggazdagabb magyarok

A Magyar Hirlap utána Manager Magazin is közzé tette idén a top100 leggazdagabb magyar listáját. A két lista, nagyban hasonlít (az első 11 hely meg is egyezik), de pár helyen eltér. Egy alapos végigböngészés után felettéb érdekes, dolgok jutnak az eszembe...Az első Csányi Sándor lett az első. ez nem kétség, de hogy tudott összegyüjteni 16 év alatt (mert azt ugye nem feltételezzük, hogy a rendszerváltás előtt kezdte) 95 milliárd forintot? Jó az OTP sikeres. A Mol is. A Pick is. Ez nem kérdés. Csak egy honnan volt alaptőkéje belevágni ezekbe? ez feletébb egy érdekes kérdés, és eszembe jut egy interjú, amit még régena Rockefellerekkel (nem biztos, hogy jól irtam) olvastam. Ők mondták azt, az első milllió $-t ne kérdezzék, a többit szivesen elmesélik.

Az ország leggazdagabb embere orosz

Az ország leggazdagabb embere orosz

A Népszabadság gondozásában megjelent 150 leggazdagabb Magyarországon című kiadvány szerint az ország leggazdagabb embere az ÁÉB Bank orosz tulajdonosa 83 milliárd forintos vagyonnal. A leggazdagabb magyar Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, akinek a tavalyi 30-ról idén 60 milliárdra nőtt.

Demján Sándor

Demján Sándor

A budapesti központú TriGranit Fejlesztési Zrt. Európa legnagyobb bevásárló és szórakoztató központját építi meg Szlovákiában. Az épület 1,5 milliárd euróból épül meg öt év alatt. A hírt Simon Bayley, a TriGranit Zrt. fejlesztési igazgatója jelentette be a napokban a Pozsonyban tartott sajtótájékoztatón. A Pozsonyhoz közel megvalósuló Metropolis munkanevet viselő többfunkciójú fejlesztés beépített területe meghaladja a 1,2 millió négyzetmétert, bevásárló- és szabadidőközpont, élményfürdő, golfpályák, szállodák, kaszinók, valamint kulturális- és konferencia-központ kialakítását tervezik. Az építkezés 2010 végén kezdődik, a projekt több fejlesztési fázisban valósul meg. Az első ütemben a kereskedelmi központ, az élményfürdő és a szabadidőközpont, három szálloda és egy kaszinó épül meg várhatóan 2012-re. A későbbi ütemekben - a tervek szerint összesen öt év alatt - építik meg a konferencia-központot, a golfpályákat, a további kaszinókat és a luxusvillákkal bővített lakóparkot. MTI - Deluxe Magazin.

Demján Sándor

Demján Sándor

A leggazdagabb magyar 260 milliárd forintos vagyonnal Demján Sándor, a TriGránit társtulajdonosa, aki megelőzi a 140 milliárdra becsült Csányi Sándort, az OTP Bank elnök-vezérigazgatóját és a 90 milliárd forintra értékelt Várszegi Gábort, a Fotex tulajdonosát - derül ki a Napi Gazdaság 100 leggazdagabb magyar címmel szerdán megjelent kiadványából.

Hirdetés
Demján, Csányi és Várszegi

Demján, Csányi és Várszegi

Nincs változás tavalyhoz képest az élen: 300 milliárd forintra becsült vagyonával Demján Sándor a leggazdagabb magyar, Csányi Sándor 160 milliárddal a második, utána pedig Várszegi Gábor következik 90 milliárd forinttal - derül ki a Napi Gazdaság 'A 100 leggazdagabb magyar' című idei kiadványából.

Kósa Erika

Kósa Erika

Az anyagilag gazdag emberek között elvétve akad nő - firtassuk ennek az okát? Tán a hozzászólásokban érdemes lenne. ;-) Most azonban nézzük, hogy mi a helyzet itthon. Ebben segítségünkre van a100leggazdagabb oldal, ahol abc-rendben találunk egy listát - ennek 2. oldalán azt látjuk, hogy a 14. leggazdagabb magyar Kósa Erika, azaz ő a leggazdagabb magyar nő.

Soros lehetne a világ leggazdagabb embere?

Soros lehetne a világ leggazdagabb embere?

Ahogy frissítettem a második Alapozó előadásunk leírását, és néhány szót beleírtam Soros Györgyről, akiről egyébként röviden beszélünk is az előadás során, egy érdekes kérdés merült fel bennem. Miért van az, hogy minden idők egyik legdörzsöltebb spekulánsa, bár elképesztő vagyont halmozott fel, jócskán elmarad például Warren Buffett-től a leggazdagabb emberek listáján? Az egyik ok a viszonylag késői kezdés. Soros majdnem 40 évesen indította saját valóban spekulánsi karrierjét, amikor a vele egykorú Buffett már több mint 15 éve űzte az ipart. Így hiába ért el nagyjából hasonló hozamokat mint az Omahai Bölcs, "lemaradását" nem tudta behozni.

Tuti menü